Matematik

Udregn nedskrivning

17. oktober 2021 af 10986 - Niveau: A-niveau

Hej SP.

Jeg skal udregne en procenvis nedskrivning på en kolonihave

Jeg ved at:

Kolonihaven uden nedskrivning er vuderet til 103.024,24 kr.

Og at 2 % nedskrivning i 48 år er = 63.958,95 kr. 

Jeg skal finde ud af:

Hvad nedskrivningen er på efter 49 år ?

Håber nogle kan hjælpe mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. oktober 2021 af ringstedLC

\begin{align*} N(t) &= 103024.24\cdot (1-0.02)^t \\ N(0)-N(48) &= 63958.95 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2021 af jantand

Det der spørges om er: Hvad er nedskrivningen efter 49 år.

Så der skal nedskrives et år mere. t=49


Skriv et svar til: Udregn nedskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.