Matematik

Sinus og Cosinus: "Giv et præcis argument for at ..."

20. oktober 2021 af azulodukovic - Niveau: Universitet/Videregående

Sidder fast i denne opgave. En der kan hjælpe mig på vej? (Se vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2021 af AskTheAfghan

Har du prøvet med additionsformlen for sinus?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2021 af Anders521

#0  sin() = sin (θ+θ) = ... så kommer hintet i #1


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2021 af mathon


                                                \small \begin{array}{lllll}\textup{Additionsformlen for sinus:}&& \sin(t+s)=\sin(t)\cdot \cos(s)+\cos(t)\cdot \sin(s)\\\\ \textup{N\aa r }t=s=\theta&&? \end{array}


Skriv et svar til: Sinus og Cosinus: "Giv et præcis argument for at ..."

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.