Matematik

f-mærke af en funktion

26. oktober 2021 af Perikon007 - Niveau: B-niveau

Hej jeg står i en lille problematik. Jeg er i tvivl om jeg har løst opgave 5. a og b rigitgt, specielt fokus på b, da jeg har bare skrevet hvad min lære sagde. Men jeg fatter det ikke. Er der nogen som kan kigge på de velhæftet opgaver og svar? er det rigtigt eller forkert? Hvad skal jeg tilføje og hvad skal jeg fjerne???

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2021 af SauIGoodman


Brugbart svar (4)

Svar #2
26. oktober 2021 af SauIGoodman

Ser fint ud. Men sjovt din underviser vil have du finder tangenten først, hvori b) automatisk bliver besvaret. 


Svar #3
26. oktober 2021 af Perikon007

Mange tak, og ja han er en sær væsen :))


Brugbart svar (4)

Svar #4
26. oktober 2021 af SauIGoodman

Du skal dog i b) passe på med at skrive "Jeg har allerede fundet tangenten: x=-1". Det du mener er, at du har fundet tangenthældningen i x=1, som har hældningen 1, dvs. f'(1)=1. :-)


Svar #5
26. oktober 2021 af Perikon007

Nåå okay okay, er med nu :)

Skriv et svar til: f-mærke af en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.