Matematik

løs f'(x)=0

28. oktober 2021 af diggad - Niveau: B-niveau

hjælp 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2021 af Anders521

#0 Men størstedelen af opgaven er lavet på forhånd i den anden tråd, du svarede på, se #6 deri. 

                            f '(x) = 0 ⇔ ... ⇔ x2 = 4 ⇔ √x2 = √4 ⇔ |x| = 2 ⇔ x = ± 2

Nu har du alle mellemregningerne.


Skriv et svar til: løs f'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.