Matematik

Ligning for niveaukurve

29. oktober 2021 af ZJBDK - Niveau: A-niveau

Hej, jeg kan slet ikke få det her til give mening.

Bestem ligningen for niveaukurven for funktionen f(x, y) = x^2 + y^2, når k=81

For hvilke værdier af k findes der ingen niveaukurve for f?

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2021 af mathon

\begin{array}{llllll}& x^2+y^2=9^2&\textup{niveaukurven er en cirkel}\\\\ \textup{ingen niveaukurve:}&k\in\mathbb{R}\backslash \mathbb{R}_+ \end{array}


Skriv et svar til: Ligning for niveaukurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.