Matematik

vinklen mellem førsteasken & bestem ligning for cirkel

01. november 2021 af hejjjjjjjjjjj123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hejj folket 

Har brug for lidt hjæp med 2 opgaver 


Den første opgave lyder sårn:
a) Bestem vinklen mellem førsteaksen og linjen med ligningen
??: ?? = 1,5 ?? − 11 b)
b) Bestem vinklen mellem linjen l ovenfor og linjen med ligningen
??: 2?? + 4?? = 0

Og den anden opgave lyder sårn:

Opgave 2 a) Bestem en ligning for den cirkel, der har centrum i ??(2, −3) og går gennem punktet ??(4,1)


Svar #1
01. november 2021 af hejjjjjjjjjjj123 (Slettet)

#0

hejj folket 

Har brug for lidt hjæp med 2 opgaver 


Den første opgave lyder sårn:
a) Bestem vinklen mellem førsteaksen og linjen med ligningen
l: y =  1,5x − 11 
b) Bestem vinklen mellem linjen l ovenfor og linjen med ligningen
m: 2x + 4y = 0

Og den anden opgave lyder sårn:

Opgave 2 a) Bestem en ligning for den cirkel, der har centrum i ??(2, −3) og går gennem punktet ??(4,1)


Svar #2
01. november 2021 af hejjjjjjjjjjj123 (Slettet)

#0

hejj folket 

Har brug for lidt hjæp med 2 opgaver 


Den første opgave lyder sårn:
a) Bestem vinklen mellem førsteaksen og linjen med ligningen
??: ?? = 1,5 ?? − 11 b)
b) Bestem vinklen mellem linjen l ovenfor og linjen med ligningen
??: 2?? + 4?? = 0

Og den anden opgave lyder sårn:

Opgave 2 a) Bestem en ligning for den cirkel, der har centrum i C(2, −3) og går gennem punktet P(4,1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2021 af peter lind

skriv ordentligt. Det er jo ulæselig. Og kun en opgave pr. tråd


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2021 af PeterValberg

#0 

Selvom du staver "som vinden blæser" ("hejj", "sårn", "hjæp"), skal du da have lidt hjælp alligevel ....
Kik på denne videoliste < LINK > så tror jeg, du finder svar på dine spørgsmål

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: vinklen mellem førsteasken & bestem ligning for cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.