Matematik

isoler t 1 i formlen

05. november 2021 af me1234me - Niveau: A-niveau

billede vedhæftet

Vedhæftet fil: Billede3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2021 af Sveppalyf (Slettet)

E2 - E1 = m\cdot c\cdot (t2 -t1) \Leftrightarrow

\frac{E2 - E1}{m\cdot c} = t2 - t1 \Leftrightarrow

\frac{E2 - E1}{m\cdot c} + t1 = t2 \Leftrightarrow

t1 = t2 - \frac{E2 - E1}{m\cdot c}


Skriv et svar til: isoler t 1 i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.