Fysik

Hvordan beregner man bølgelængde i vakuum?

08. november 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner man bølgelængde af lys i vakuum? tak på fprhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2021 af peter lind

Der har intet med filosofi at gøre. Anbrig det under fysik.

Det kommer an på hvilken oplysninger man har


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Generelt gælder

λ*f = v

Hvis der er tale om lys i vakuum, så er v = c, og du har

λ*f = c  <=>

λ = c/f


Skriv et svar til: Hvordan beregner man bølgelængde i vakuum?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.