Matematik

Matematikhjælp

09. november 2021 af Louiseanders - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg sidder lige nu med en opgave som jeg er meget i tvivl om 

En andengradsligning er givet ved

x^2+b·x+36=

Løs andengradsligningen, når b = 13 


Svar #1
09. november 2021 af Louiseanders

*x^2+b·x+36=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2021 af janhaa


Svar #3
09. november 2021 af Louiseanders

men der er jo ikke en fremgangsmåde 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2021 af janhaa

#3

men der er jo ikke en fremgangsmåde 

Slut og klag, du fikk hjelp i går ???

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2027971#2027989


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2021 af mathon

                      \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Du formodes}\\ \textup{at kende frem-}\\ \textup{gangsm\aa den:}\\&& ax^2+bx+c=0\qquad a\neq0\\ \textup{n\aa r }d>0\textup{:}\\&& x=\left\{\begin{matrix} \frac{-b-\sqrt{d}}{2a}\\ \frac{-b+\sqrt{d}}{2a} \end{matrix}\right.\\ \textup{som anvendt}\\ \textup{i } \end{array}
                                    https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2027971#2027989 #7


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.