Matematik

Geometri og måling (trekanter er ligedannede)

21. november 2021 af singo1 - Niveau: 8. klasse

Hey
Jeg har brug for hjælp!

Vedhæftet fil: 111.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2021 af janhaa

Vinkel: 180-90-35 = 55o


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2021 af SuneChr

singo1
Glem aldrig:
Vinkelsummen i en trekant er 180º


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2021 af Quarr

Vinkelsummen i en n-kant

Der kan bruges:

1. formel: (n-2)·180o  eller  2. formel: (180o·n)-360o

n=Antallet af kanter

For en trekant:

(180o·3)-360o =540o-360o=180o

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Geometri og måling (trekanter er ligedannede)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.