Kemi

Redox

22. november 2021 af matematikhaha - Niveau: Universitet/Videregående

hej jeg ønsker hjælp og eventuel forklaring af vedhæftede opgave

Vedhæftet fil: opgave 8.2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2021 af janhaa

\Delta G = -RT*\ln(K)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2021 af mathon


Svar #3
22. november 2021 af matematikhaha

#1

\Delta G = -RT*\ln(K)

Hej

Denne formel er ikke nok, til at løse opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2021 af janhaa

#3
#1

\Delta G = -RT*\ln(K)

Hej

Denne formel er ikke nok, til at løse opgaven.

Jo, 
\Delta G

er gitt

R= konstant

T= 298 K


Skriv et svar til: Redox

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.