Matematik

Matematik opgave om andengradsligning

27. november 2021 af Perikon007 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til en opgave om andengradsligning. Jeg ved godt hvordan man skal bestemme diskriminanten, men hvad skal jeg gøre når a=x opløftet i anden? er det det samme som a=1 opløftet i anden? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2021 af Sveppalyf (Slettet)

x2 + 3x - 40 = 0

Du har

a = 1

b = 3

c = -40


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. november 2021 af ringstedLC

\begin{align*} x^2 &= a\cdot x^2 \\ a &= \frac{x^2}{x^2}=1 \end{align*}

men vi "gider" jo ikke skrive gange 1


Svar #4
27. november 2021 af Perikon007

mange tak


Skriv et svar til: Matematik opgave om andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.