Matematik

Liten julenøtt

01. december 2021 af janhaa - Niveau: A-niveau

La A=(-17, 45) , B=(10, 11) og C= (79, 57). Hva er koordinatene til punktet som er speilbildet til A 

om linjen BC?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2021 af jl9

Kan man ikke flytte punkterne til

A'=(-27,34)

B'=(0,0)

C'=(69,46)

og så bruge |A'B'| ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2021 af SuneChr

Betragt ΔABC
og lad cirklen C_{B,c}  have centrum B og radius c
og cirklen       C_{C,b}  have centrum C og radius b
og A og A1 er hinandens spejlbillede m.h.t. linjen gennem B og C.
Da er   { A , A1 }  =   C_{B,c}\cap C_{C,b}
Vi har to ligninger med to ubekendte.


Brugbart svar (2)

Svar #3
01. december 2021 af SuneChr

# 2  postscriptum

b=12\sqrt{65}
c=\sqrt{1885}
A1 = (31 , - 27)


Svar #4
01. december 2021 af janhaa

#3

# 2  postscriptum

b=12\sqrt{65}
c=\sqrt{1885}
A1 = (31 , - 27)

Correct, nice work...


Skriv et svar til: Liten julenøtt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.