Matematik

Hvordan løser jeg c)?

05. december 2021 af Uduelig - Niveau: A-niveau

Vedhæftet opgaven. Hvordan laver jeg opgave c)? 

Mit gæt, var at indsætte 7.5 = x ind i snitkurven, for at se højden over broen mod syd


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2021 af mathon

            \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\& \textup{Snitkurve:}\\&& f_{snit}(x,2.5)=&0.88\cdot 2.5\cdot \sin(0.63x)+2.2=\\\\&&& 2.2\cdot \sin(0.63x)+2.2\\\\&& f_{snit}^{max}=&2.2\cdot 1+2.2=4.4 \end{array}


Svar #3
05. december 2021 af Uduelig

Er det maple du bruger? #2 jeg værdsætter din hjælp men hvis muligt, kunne du gøre det samme over TI-Nspire? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2021 af mathon

Du skal blot bruge
                                   \sin_{max}(0.63x)=1
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2021 af StoreNord

Men tagets maksimale højde mod syd er
                                       f(et punkt på snitkurven)


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg c)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.