Matematik

Hvilket lån er bedst?

06. december 2021 af VenusOmega - Niveau: 10. klasse

Hej, 

Jeg står med et spørgsmål, der lyder således: hvilket af de to nedenstående lån er bedst?

Et lån til 1% pr. måned eller et lån til 12% p.a. 

Jeg vil være meget taknemmelig for en begrundelse! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2021 af janhaa

K1 = (1,01)12 = 1,127

eller

K2= 1,12

?


Skriv et svar til: Hvilket lån er bedst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.