Matematik

Hjælp til differentiering

09. december 2021 af Fred720k - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal differente denne funktion, men forstår ikke hvordan jeg gør det, da jeg er mega dårlig til differentiering. Nogen som kan hjælpe mig?

Vedhæftet fil: mat pis.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2021 af StoreNord


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. december 2021 af Mathias7878

h'(x) = (x \cdot \ln(x))' - (x)' + (2)' = \underbrace{(1 \cdot \ln(x) + x \cdot \frac{1}{x})}_{(x \cdot \ln(x))'} - \underbrace{1} _{(x)'} + \underbrace{0}_{(2)'} = \ ?

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.