Matematik

løs 3 stygge ligninger med 3 ubekendte

16. december 2021 af ijomkad - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har fået en opgave omkring med et vej sving hvor man ender med at få 3 ligninger. Den ene er v(x), de 2 næste ligninger er så v'(x) og v''(x)
Vi har fået at vide i opgaven at man gerne på bruge Maple eller lign. værktøjer til at løse disse 3 ligninger, men det virker sgu ikke helt for mig.

Se vedhæftet for mere.
tak

Vedhæftet fil: studie1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2021 af janhaa

du må vite hva v(x) = d

v ' (x)= e

v '' (x) = f

d, e, f in R


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2021 af janhaa

Legg inn hele oppgava/ all info...


Svar #3
16. december 2021 af ijomkad

Her burde være alt.

Vedhæftet fil:d123123.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2021 af janhaa

Bruk at;

v(3)=2

og

v ' (3)=-2

og

v ''(3)=0


Skriv et svar til: løs 3 stygge ligninger med 3 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.