Matematik

Radius-et af en cirkel

20. december 2021 af andrew741389 - Niveau: 8. klasse

Hvordan kan man finde radius-et af en cirkel når ma allerede kender arealet?

Nogen der kan komme med en ordentlig forklaring og en fromel?

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2021 af mathon

                           \small \begin{array}{llllll} A_{\textup{cirkel}}=\pi\cdot r^2\\\\ r=\sqrt{\frac{A_{\textup{cirkel}}}{\pi}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2021 af SuneChr

Radius-et
en radius
radien
flere radier
alle radierne
 


Skriv et svar til: Radius-et af en cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.