Matematik

Hvor lang er sidelængden y, hvis x = 2? y

10. januar 2022 af ibrahimassaad - Niveau: 7. klasse

Hvor lang er sidelængden y, hvis x = 2?  y 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2022 af PeterValberg

Det giver ikke rigtig mening, det du skriver,-
prøv lige at skrive hele opgaveteksten ....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2022 af mathon

Medsend hele opgaveteksten med evt. tegning.


Skriv et svar til: Hvor lang er sidelængden y, hvis x = 2? y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.