Fysik

Fysik elektricitet opgaver

10. januar 2022 af senoritasenorita - Niveau: B-niveau
Hej jeg har sat et billede ind med nogle opgaver jeg ikke forstår. Håber der en venlig sjæl der vil være sød at forklare mig hvordan man får dem løst. Heyyy

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2022 af Moderatoren

Start med opgave 13.1

Hvad forstår du ikke ved den? 

Fortsæt så med de resterende opgave. 

Ps. De relaterer sig garanteret til det emne, som I har om i undervisningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{13.1}\\&\textup{Antal elektroner:}&N=\frac{50\cdot 10^{-9}\;C}{1.602\cdot 10^{-19}}=3.1211\cdot 10^{11} \end{array}


Svar #4
10. januar 2022 af senoritasenorita

Hej Mathon tak for svar, kan du hjælpe med 13.2 det den jeg sidder med nu?

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{13.2}\\&\textup{Ladning af 1 mol elektroner:}&\left ( 6.02\cdot 10^{23} \right )\cdot \left ( 1.602\cdot 10^{-19}\;C \right )=96\,440\;C \end{array}


Svar #6
10. januar 2022 af senoritasenorita

Tusind tak for de brugbare svar!

Skriv et svar til: Fysik elektricitet opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.