Matematik

5,2 Biler, fart og CO2-udledning

11. januar 2022 af nhnhn - Niveau: 9. klasse

hvad er 5,2

f (x) = 0,05 · x2 – 7 · x + 365
x er bilens fart i km/t.
f (x) er bilens CO2-udledning i gram pr. kilometer.


Isabell ved, at der nogle steder i Europa ikke er fartbegrænsning på motorveje.

5.2
Hvor mange gram CO2 ville bilen, ifølge modellen, udlede pr. kilometer, hvis den kørte 160 km/t?


Brugbart svar (3)

Svar #1
11. januar 2022 af mathon

              \small \begin{array}{llllll}\textbf{5.2}\\&& f(160)=0.05\cdot 160^2-7\cdot 160+365 \end{array}


Skriv et svar til: 5,2 Biler, fart og CO2-udledning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.