Matematik

Sandsynlighedsregning med terninger

11. januar 2022 af freja432 - Niveau: B-niveau

Bestem sandsynligheden for at slå henholdsvis 5 og 35 seksere ved 100 kast med en ærlig terning. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2022 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n = 100 og p = 1/6


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. januar 2022 af PeterValberg

P(X=r)=K(n,r)\cdot p^r\cdot(1-p)^{n-r}

n = 100
p = 1/6
r = 5 hhv. r = 35

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2022 af susi02

Slettet

Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning med terninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.