Matematik

Matematik

17. januar 2022 af Mads135566 - Niveau: A-niveau

Forstår ikke hvordan jeg løser disse opgaver

Tryk på billedet for at se de 3 opgaver


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Opgave 7}\\&& f{\, }'(x)=&\frac{1}{3}\cdot e^{x^3-12x}\cdot \left ( 3x^2-12 \right )=\left ( x^2-4 \right )\cdot e^{x^3-12x}\\\\&&& \left ( x+2 \right )\left ( x-2 \right )\cdot\underset{\textup{positiv for }\forall x }{\underbrace{ e^{x^3-12x}}}\\\\&& f{\, }'(x)=&0\textup{ kr\ae ver derfor}\\\\&&& x=\left\{\begin{matrix} -2\\ 2 \end{matrix}\right. \end{array}


Svar #2
17. januar 2022 af Mads135566

#1

\small \begin{array}{llllll} \textup{Opgave 7}\\&& f{\, }'(x)=&\frac{1}{3}\cdot e^{x^3-12x}\cdot \left ( 3x^2-12 \right )=\left ( x^2-4 \right )\cdot e^{x^3-12x}\\\\&&& \left ( x+2 \right )\left ( x-2 \right )\cdot\underset{\textup{positiv for }\forall x }{\underbrace{ e^{x^3-12x}}}\\\\&& f{\, }'(x)=&0\textup{ kr\ae ver derfor}\\\\&&& x=\left\{\begin{matrix} -2\\ 2 \end{matrix}\right. \end{array}

Hvad med de andre to tryk på billedet for at se dem


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.