Kemi

Koncentration trekant

19. januar 2022 af Moehy - Niveau: B-niveau

Kan nogen forklare mig hvordan man bruger denne her trekant?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2022 af mathon

                                                     \small \begin{array}{llllll} n=V\cdot c\\\\ V=\frac{n}{c}\\\\ c=\frac{n}{V} \end{array}


Skriv et svar til: Koncentration trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.