Matematik

normalfordelt stokastisk variabel X

06. februar 2022 af SilkeBolander - Niveau: A-niveau

Hej jeg har stirret mig blind på den her opgave nu. Jeg tror godt jeg kan finde ud af den med hjælpemidler, i hvert b'eren, men jeg ved ikke hvordan jeg kan regne dem uden hjælpemidler? 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2022 af AMelev

Jeg gætter på, at det er en opgave uden hjælpemidler?

X angiver vægten af cornflakespakke/g                    X ~ N(500,8)

Se din formelsamling side 42 nederste graf
a) Normalområdet er [μ - 2σ,μ + 2σ ]
b) 492 = μ - σ og 508 = 492 = μ + σ, så du skal bestemme P(μ - σ ≤ X ≤ μ + σ)


Skriv et svar til: normalfordelt stokastisk variabel X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.