Matematik

MAT opgave der ikke kan forstås

07. februar 2022 af lauhan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan i hjælpe. da jeg ikke forstår om jeg skal bruge phytargoras eller om det rent faktisk giver 194


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2022 af mathon

   Du skal bruge Pythagoras.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2022 af Soeffi

#0. Fortrød.


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. februar 2022 af Jones2929

Det er pythagoras, hvor a = 5 og c = 13. Altså. 

a^2 + b^2 = c^2 -> c = \sqrt{a^{2} + b^{2}} 

Hvilket for opgaven giver

13 = \sqrt{5^{2} + b^{2}}, hvor b angiver højden over pladsen


Svar #5
07. februar 2022 af lauhan (Slettet)

nårh derfor forstod jeg ikke min beregning takkkkkk for hjælpen!!!


Svar #6
07. februar 2022 af lauhan (Slettet)

er b^2 så 144?


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. februar 2022 af mathon

  Ja


Skriv et svar til: MAT opgave der ikke kan forstås

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.