Matematik

sandsynlighed og vektore

07. marts 2022 af matulde1 - Niveau: B-niveau

hvordan bestmer man linjen m, der går igennem punktet (3,4) og er vinkleret på l. ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2022 af mathon

Har du en ligning eller en parameterfremsillig for \small l ?


Svar #2
07. marts 2022 af matulde1

den ser sådanne ud:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2022 af mathon


Svar #4
07. marts 2022 af matulde1

??


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2022 af mathon

Linjen \small m har normalvektor \small \bigl(\begin{smallmatrix} 2\\1 \end{smallmatrix}\bigr) 
og dermed ligningen:
                                          \small \begin{array}{llllll} \begin{pmatrix} 2\\1 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-3\\y-4 \end{pmatrix}=0 \end{array}


Svar #6
07. marts 2022 af matulde1

okay maneg tak! :) god dag! 


Skriv et svar til: sandsynlighed og vektore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.