Matematik

Pendul - mat opgave

20. marts 2022 af Ndldjdksjd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er lidt i tvivl om den vedhæftede opgave, jeg har lavet opgave a, så har bare brug for hjælp til b :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2022 af peter lind

Det er tiden fra top til næste top eller fra bund til næste bund


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2022 af mathon

                 \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&\textup{beregnet:}\\&& X=\frac{2\pi}{4.18\;\mathrm{s^{-1}}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2022 af ringstedLC

b) Tip; disse to grafer har samme svingningstid:

\begin{align*} f(x) &= 15\cdot \sin(4,18x+0.5) \\ f1(x) &= 15\cdot \sin(4,18x) \\ T_{f(x)} &= T_{f1(x)} \\ \sin(\omega \,t)\Rightarrow T&=\frac{2\,\pi}{\omega } \end{align*}

men Tf1 kan aflæses direkte på x-aksen.


Skriv et svar til: Pendul - mat opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.