Matematik

Er i tvivl men tror jeg har ret

22. marts 2022 af Cindaya - Niveau: B-niveau

Hvad bliver -1*x er det ikke -x eller forbliver det bare x

det er i forhold til denne formel l=-1(x-2)+3(y-5)=0 og jeg er derefter i gang med at gange det ind i paratesen


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2022 af Quarr

(-1)\cdot x=-1x=-x

- - -

Ja

 


Svar #2
22. marts 2022 af Cindaya

takker


Skriv et svar til: Er i tvivl men tror jeg har ret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.