Matematik

Quarter circle and green area

25. marts 2022 af janhaa - Niveau: A-niveau

Oppgaven er enkel og grei. Gitt kvart-circle og grønne og hvite areal. 
calculate det grønne arealet;

Og de 5 prikkene / dotter deler 90 graders vinkelen i 5 like deler/buer.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2022 af SuneChr

.SP 270320220339.JPG

Vedhæftet fil:SP 270320220339.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #2
27. marts 2022 af SuneChr

Fra a til b:    \frac{25}{2}\sqrt{5-2\sqrt{5}}+5\pi

Fra c til d:  5\pi -\frac{25}{2}\sqrt{5-2\sqrt{5}}

Begge grønne arealer = 10\pi  = 2/5 af kvartcirklens areal.


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. marts 2022 af SuneChr

.SP 270320221632.JPG

Vedhæftet fil:SP 270320221632.JPG

Svar #4
27. marts 2022 af janhaa

#2

Fra a til b:    \frac{25}{2}\sqrt{5-2\sqrt{5}}+5\pi

Fra c til d:  5\pi -\frac{25}{2}\sqrt{5-2\sqrt{5}}

Begge grønne arealer = 10\pi  = 2/5 af kvartcirklens areal.

Pent arbeide og helt korrekt, sjølsagt 


Skriv et svar til: Quarter circle and green area

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.