Matematik

Skitse

05. april 2022 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Er der rigtig, det jeg har skrevet, for jeg er nemlig super i tvivl.
Billede vedhæftet.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2022 af ringstedLC

4. Ja.

5. Nej.

\begin{align*} A &= A_{stor}-2A_{lille} \\ &= A_{stor}-2a^2 \\ A &= ... \end{align*}

PS. Få nu den telefons billeder til at vende rigtigt og dens skygge ud af opgaven.


Skriv et svar til: Skitse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.