Matematik

Premier League mål statistik

13. april 2022 af matematikniveau - Niveau: B-niveau

Hej håber at finde hjælpe herinde.

Jeg skal foretage en statistisk beskrivelse af antal scorede mål pr. runde i Premier League i sæsonen 2018-19. (Data er vedhæftet)

Min beskrivelse skal indeholde mindsteværdi, størsteværdi, kvartilsæt og gennemsnit i maple.

Kan nogen hjælpe mig med det?

Vedhæftet fil: gux221mab data-fil.xlsx

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. april 2022 af ringstedLC

Du kunne lave et boksplot af data og få værdierne:

\begin{align*} \left \{ \textup{min },\textup{Q1},\textup{Med },\textup{Q3},\textup{maks} \right \} &= \left \{ 19,25,28,31,36 \right \} \\ \textup{Gennemsnit}&\approx 28.16 \end{align*}


Svar #2
13. april 2022 af matematikniveau

Tusind tak for svaret 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet)

Du kunne også sætte statestikene ind på GGB, hvor du så laver et bloksplot


Skriv et svar til: Premier League mål statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.