Matematik

Tværsnitsareal af en figur.

20. april 2022 af hubertt - Niveau: C-niveau

Hej, jeg sidder og skal aflevere en opgave her snart, men er i tvivl om hvordan jeg regner denne opgave? Nogen der kan hjælpe og evt. lave en step by step guide hvordan jeg faktisk løser opgaven?
Jeg har vedhæftet billedet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} A &= A_{cirkel}-A_{rektangel}-A_{c.-afsnit} \\ &= A_{cirkel}-A_{rektangel}-\tfrac{1}{2}\cdot r^2\cdot \bigl(\theta -\sin(\theta )) \;,\;\theta =\sin^{-1}\!\left ( \frac{\frac{8}{2}}{r} \right ) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2022 af SuneChr

.SP 200420222359.JPG

Vedhæftet fil:SP 200420222359.JPG

Skriv et svar til: Tværsnitsareal af en figur.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.