Matematik

intergral ligning

25. april 2022 af nann286a - Niveau: A-niveau

3x^(3)+3x+1

hvad er stamfunktionen???


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. april 2022 af mathon

                \small \small \begin{array}{llllll}\textup{funktion:}&f(x)=3x^3+3x+1\\\\\textup{stamfunktion\textbf{er}:}& F(x)=\frac{3}{4}x^4+\frac{3}{2}x^2+x+k \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2022 af mathon

Der mangler oplysninger for at kunne bestemme stamfunktionen, bestemt af en specifik integrationskonstant.


Skriv et svar til: intergral ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.