Matematik

Funktioner

01. maj 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Ved hvordan man laver b, har brug for hjælp med a. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} f(5) &= 4\cdot 5+5=\;? \\ g(x)=16 &= -2x+12 \\ x &=\,? \end{align*}


Svar #3
01. maj 2022 af Adl9

#2

a)

\begin{align*} f(5) &= 4\cdot 5+5=\;? \\ g(x)=16 &= -2x+12 \\ x &=\,? \end{align*}

Har prøvet at sætte den inde på wordmat men det virker ikke


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2022 af ringstedLC

Træn lidt hovedregning...


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.