Matematik

ligning til tangenten

02. maj 2022 af maja7704 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg sidder med en opgave som jeg ikke ved hvordan skal løses.

jeg har vedhæftet billede :)

Vedhæftet fil: mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2022 af Jones2929

Du skal bruge tangentens ligning y = f'(x_0)*(x-x_0) + f(x_0), hvor x_0 = 0 og f(x_0) = f(0). f(x) differentieres vha. kædereglen


Skriv et svar til: ligning til tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.