Matematik

Indfør (tegn) funktionerne f(x) = log(x) og g(x) = –2x + 6 i et CAS-program. Løs ligningen f(x) = g(x). Beregn koordinatsættet til deres skæringspunkt, og angiv svaret med 2 decimaler.

02. maj 2022 af ane278 - Niveau: C-niveau

.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2022 af StoreNord

Du skal tegne begge funktioner i CAS, for eksempel Geogebra, og narkere skæringspunktet og aflæse det.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2022 af StoreNord

Sådan her:


Skriv et svar til: Indfør (tegn) funktionerne f(x) = log(x) og g(x) = –2x + 6 i et CAS-program. Løs ligningen f(x) = g(x). Beregn koordinatsættet til deres skæringspunkt, og angiv svaret med 2 decimaler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.