Matematik

Polygoner, omkreds og areal

02. maj 2022 af ahhh2 - Niveau: 8. klasse

Hvordan kan jeg beregne arealet? Jeg har fået det til: (a+b*2a)-a+b


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2022 af peter lind

Du kan dele det op i to rektangler på to måder

1. Du kan dele det op i hele venstre del og resten ihøjre del

2. du kan dele det op i hele bunden og resten ovenover


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2022 af ringstedLC

#0: Hvis du mener:

\begin{align*} (a+b)\cdot 2a-a\cdot b &= ... \end{align*}

Men det giver ikke:

\begin{align*} (a+b\cdot 2a)-a+b &= 2ab+b \end{align*}


Skriv et svar til: Polygoner, omkreds og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.