Matematik

pindediagrammet for en binomialfordelt stokastisk variabel X

03. maj 2022 af pwnbeast - Niveau: B-niveau

Forstår ikke hvordan jeg skal løse denne opgave. Billede vedhæftet

Vedhæftet fil: 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2022 af SauIGoodman


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2022 af SauIGoodman

Du skal bare aflæse din figur? Du skal finde den femte pind i din figur. Aflæs en (cirka) værdi og fortolk resultatet.

Lad os sige jeg skal finde P(X=6), så vil jeg tælle til nr. 6 på figuren og se, at P(X=6)=2.56 (cirka!)


Svar #3
03. maj 2022 af pwnbeast

altså 0,21?


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. maj 2022 af SauIGoodman

Det var et godt bud. Jeg vil sige 0.21.


Svar #5
03. maj 2022 af pwnbeast

hvad med denne opgave: Gør rede for, at man kan vælge 5 drenge og 3 piger på 360360 måder.


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. maj 2022 af SauIGoodman

Spillereglerne for god hjælp på Studieportalen er, at du uploader den fulde opgavetekst. Af det jeg læser kan du slet ikke få det tal der. Men! Du er heldig, for jeg har rettet et opgavesæt hvori den opgave du nævner indgår.

Det du spørger om er opgave b. Hvis du har løst opgave a får du  nCr(15,5)=3003. I opgave b skal du gøre det samme med piger og gange tallet med det fra a), da du bruger multiplikationsprincippet. Dvs. Udregn nCr(15,5)\cdot nCr(10,3)


Svar #7
03. maj 2022 af pwnbeast

Tusind tak skal du have. Jeg er ny herpå, så det godt at få en introduktion til spillereglerne! 


Skriv et svar til: pindediagrammet for en binomialfordelt stokastisk variabel X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.