Matematik

Argumenter for sandsynligheden

09. maj 2022 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg kan forklare denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2022 af Anders521

#0 Kom med hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2022 af ringstedLC

b)

\begin{align*} P(H) &= \frac{\textup{ant.\,gunstige}}{\textup{ant.\,mulige}} \\ P(\textup{2 b\o rneb\o ger og 1 krimi}) &\Rightarrow \textup{gunstige}= \underset{\textup{multiplikat.-princippet da "og"}}{\underbrace{\textup{komb.\,af b.-b\o ger}\cdot \textup{komb.\,af krimier}}} \end{align*}


Skriv et svar til: Argumenter for sandsynligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.