Matematik

Mat A

15. maj 2022 af Amer23 - Niveau: A-niveau
Funktionerne f og g er givet ved
F(x)=4x-1 Og. g(x)=x^3

Bestem
f(g(2))

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2022 af mathon

                \small \begin{array}{llllll}\\&& g(2)=2^3=8\\\\&& f\left ( g(2) \right )=f(8)= \end{array}


Svar #2
15. maj 2022 af Amer23

g(2)=2.2.2=8
f(g(2))=f(8)=4.8-1=31

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2022 af mathon

        Ja.


Skriv et svar til: Mat A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.