Matematik

procent og hastighed

23. maj 2022 af ellewoods - Niveau: 8. klasse

I styrtløbet var en af løberne 5 sekunder efter vinderen, der vandt i tiden 2 minutter og 5 sekunder.

Hvor mange procent var denne løber efter vinderen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2022 af mathon

                      \small p=\frac{5}{2\cdot 60+5}\cdot 100\%=4\%


Skriv et svar til: procent og hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.