Fysik

Areal

27. maj 2022 af Lise123Lise - Niveau: A-niveau

En der kan hjælpe mig med at bestemme hedefladearealet? (se vedhæftet billede med opgave)

Densiteten ift rustfrit stil er 8236 kg/m3 - ved ikke om det skal bruges


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2022 af ringstedLC

- Brug densitetÆM , massen og diameteren til at beregne højden af ÆM i indsatsen.

- Antag at vandbaddet står i samme højde.

- Hedefladearealet er så en krum cylinderflade plus en cirkel.


Svar #3
27. maj 2022 af Lise123Lise

Kender du formlen på det...? har nemlig forsøgt men kan bare ikke rigtig komme videre med opgaven før jeg har beregnet det ud


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \rho _\textup{\AE M} &= \frac{m}{V}=\frac{m}{\pi\cdot r^2\cdot h} \end{align*}


Svar #5
27. maj 2022 af Lise123Lise

I forlængelse heraf har jeg fået følgende værdier

Arealet=0,188 m2
U=426 W/(m2*K)
Q=768892 J

Nu har jeg så problemmer med at bestemme den tid det tager at varme massen op, ved nemlig ikke hvordan den beregnes når man ikke har konstant varmestrømning
 


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.