Matematik

Her er en opgave den er vedhæftet er mit svar rigtigt

31. maj 2022 af minananan - Niveau: 8. klasse

Det er ikke af rent guld da det vejer under 19,3 g/cm3 

207:11,5=18 g

Jeg dividerer antallet af gram smykket vejer, og vægtfylden af smykket for at finde ud af om det er rent guld.

Vedhæftet fil: unnamed.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2022 af mathon


Svar #2
31. maj 2022 af minananan

er det rigtigt min svar at det ikke er rent guld


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2022 af mathon

              \small \begin{array}{llllr} \textup{Halssmykkets v\ae gtfylde:}&&\frac{207\;\mathrm{g}}{11.5\;\mathrm{cm^3}}&=&18.0\mathrm{\frac{g}{cm^3}}\\\\ \textup{\AE gte guld har v\ae gtfylde:}&&&=&19.3\mathrm{\frac{g}{cm^3}} \end{array}


Skriv et svar til: Her er en opgave den er vedhæftet er mit svar rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.