Kemi

massefylde?

31. maj 2022 af yyyyyyyyyyyy - Niveau: B-niveau

Jeg fandt frem til det her, hvis den isoleres (på nettet). Men hvad hvis jeg genre vil isolere V i denne formel. Så har jeg lyst til at sige V = m*P, men i en opgave bruger de divider istedet for gange? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2022 af mathon

                                                                                            \small V=\frac{m}{\varrho}

uanset hvad du har lyst til.


Svar #3
31. maj 2022 af yyyyyyyyyyyy

#2

                                                                                            \small V=\frac{m}{\varrho}

uanset hvad du har lyst til.

Jeg lagde godt mærke til at jeg blev lidt forvirret, self. er det V = m/P, min fejl hehe


Svar #4
31. maj 2022 af yyyyyyyyyyyy

#2

                                                                                            \small V=\frac{m}{\varrho}

uanset hvad du har lyst til.

kan du lige forklare mig, hvorfor det er lone pair på 5. carbons oxygen, der tiltrækker bindingen til C1 og ikke det 6. carbon atom's oxygens gruppe? Håber det giver menig.


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. juni 2022 af ringstedLC

#1:

"Hvis massefyldes isoleres fås:" burde være: Hvis masse isoleres fås:


Skriv et svar til: massefylde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.