Matematik

funktioner

16. august 2022 af Ndldjdksjd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen som kan hjælpe med denne? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2022 af ringstedLC

Start med at bestemme funktionstyperne.

Tænk så over, hvad du generelt ved om dem.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll}&& f(x)=x+2\quad x\in \mathbb{R}&\textup{er en retliniet funktion gennen }(0,2)\\\\&& g(x)=2\cdot 1.5^x\quad x\in \mathbb{R}&\textup{er en voksende, eksponentiel funktion gennen }(0,2)\\\\&& h(x)=2\cdot x^{1.5}=2\cdot x\cdot \sqrt{x}\quad \quad x\in \mathbb{R}\backslash\mathbb{R}_-&\textup{er en potensfunktion gennem }(0,0)\\\\&& k(x)=2\cdot 0.5^x\quad x\in \mathbb{R}&\textup{er en aftagende, eksponentiel funktion gennen }(0,2) \end{array}


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.