Matematik

Overflade areal

18. august 2022 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad er overflade arealet af de tre figurer?

Vedhæftet fil: overflade.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2022 af ringstedLC

17 a: Brug

\begin{align*} O_{kugle} &= 4\cdot \pi\cdot r^2 \;,\;r=\tfrac{d}{2} \end{align*}

og vis eventuelt, hvad du selv kommer frem til.


Skriv et svar til: Overflade areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.