Matematik

ligninger

24. august 2022 af Mariexx - Niveau: B-niveau

Hejsa. 

Spørgsmålet lyder sådan: 

Gør rede for at x = 2 er en løsning til ligningen: 

x^3 + x - 10 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2022 af peter lind

Gør prøve, d.v.s. at du skal indsætte x= 3 på venstre side og så skal resultatet blive højre side


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2022 af ringstedLC

#0: Det gøres ved at indsætte løsningen  og se at ligningen er opfyldt.

NB. Husk at skrive, hvad du problemer med-, og hvad du har fundet ud af i dine spørgsmål.


Svar #3
24. august 2022 af Mariexx

mange tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2022 af mathon

Gør prøve, d.v.s. at du skal indsætte x= 2 på venstre side og så skal resultatet blive højre side


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.