Matematik

Isoring af Q

12. september 2022 af Phil25 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

jeg skal have isoleret så der bare står Q=x.

Jeg har glemt hvordan når det er Q^2 osv. Tak på forhånd.

Funktionen: Q^2+14Q+22=-Q^2-10Q+150


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2022 af mathon

                        \begin{array}{lllllll} 2Q^2+24Q-128=0\\\\Q^2+12Q-64=0\\\\ Q=\left\{\begin{matrix} -16\\ 4 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Isoring af Q

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.