Matematik

ligning

14. september 2022 af shain - Niveau: 9. klasse
Svend har et hemmligt tal. Det dobbelte af tallet er 3 større end 11. Hvilket tal er hans hemmelige tal?

Er dette korrekt 2x=3+11=>
x=14

eller er det
tal: x
dobbelt af tal:2x
3>11 3+11

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2022 af mathon

 x = 7


Svar #2
14. september 2022 af shain

Er ligning korrekt opstillet?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2022 af ringstedLC

#2: Ja, men din løsning er forkert.

\begin{align*} 2x &= 11+3\Rightarrow x=... \end{align*}


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.